Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar

Belépés tagoknak

elfelejtettem a jelszavam

Vendégkönyv részlet

#40Hogyan22-09-25 15:41
Hogyan
https://hogyan.net
#39Rácz-Érsek István11-02-23 11:46
Sziasztok!

Most bukkantam erre a honlapra.Gratulálok az egész zenekarnak!Kiváltképp üdvözlöm egykori utcai játszótársamat,a zenekar egyik kíválóságát Cziráki Lászlót!Nagyon jó látni ezeket a képeket!Büszke vagyok [...]
#38Baráth Tamás10-03-26 13:30
Sziasztok!

Örömmel nézegettem a képeket és nem tagadom egy kis szorítást is éreztem belül. Nagyon jó visszaemléezni azokra az időkre, mikor még én is [...]
bővebben »

Naptár

Adatvédelem

Anoním adatgyűjtés

Az oldal anoním böngészési adatokat gyűjthet, amelyek magukban foglalják az IP címet is. Az IP cím nem minősül személyesen azonosítható adatnak, mivel nem társul olyan információval, amely alapján vissza lehetne követni, ki látogatta az oldalt.

Ezekhez az adatokhoz harmadik fél nem férhet hozzá, azonban feldolgozott (aggregált) formában nyilvánosságra kerülhetnek.

Regisztrált felhasználók

Az oldalon való regisztráláskor egy vagy több személyesen azonosítható adat tárolásra kerülhet. Ezek az adatok kizárólag a regisztrációval igénybevett szolgáltatások használatához szükségesek.

Az adatokba bejelentkezés után lehetőség van betekinteni, illetve lehetőség van ezek törlésére is. Az adatok semmilyen körülméynek között nem kerülnek harmadik félhez.

A megadott e-mail címre technikai jellegű levél kerülhet kiküldésre, valamint esetlegesen igényelt hírlevelek is, azonban semmilyen esetben nem kerül kiküldésre hirdetés. Harmadik fél megbízásából nem kerül kiküldésre levél.

Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar ©2001-2014

Impresszum ~ Jogi nyilatkozat ~ Adatvédelem ~ Kapcsolat