Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar

Belépés tagoknak

elfelejtettem a jelszavam

Vendégkönyv részlet

#40Hogyan22-09-25 15:41
Hogyan
https://hogyan.net
#39Rácz-Érsek István11-02-23 11:46
Sziasztok!

Most bukkantam erre a honlapra.Gratulálok az egész zenekarnak!Kiváltképp üdvözlöm egykori utcai játszótársamat,a zenekar egyik kíválóságát Cziráki Lászlót!Nagyon jó látni ezeket a képeket!Büszke vagyok [...]
#38Baráth Tamás10-03-26 13:30
Sziasztok!

Örömmel nézegettem a képeket és nem tagadom egy kis szorítást is éreztem belül. Nagyon jó visszaemléezni azokra az időkre, mikor még én is [...]
bővebben »

Naptár

Jogi nyilatkozat

A szerzői joggal kapcsolatos források elolvasásához látogasson el az Artisjus honlapjára!

A www.tapolcaifuvosok.hu domain alatt megjelenő tartalmak (beleértve a megjelenést, dizájnt) a szerzőik kizárólagos tulajdonai. Az oldalon megjelenő más tulajdonosokkal kapcsolatos információk az adott résznél fel vannak tüntetve.

Magáncélú mentés engedélyezett abban az esetben, hogyha a mentett/másolt példányon a tartalom forrása bármilyen módon fel van tüntetve. Egyéb, nem magáncélú felhasználás esetében a szerzők írásbeli engedélye szükséges.

A honlapot a szerkesztőség folyamatosan ellenőrzi, karbantartja. Mindezek ellenére előfordulhatnak tartalmi, nyelvi hibák, amelyekért jogi felelősséget az oldal szerkesztősége nem vállal. (A hibákkal kapcsolatban az info@tapolcaifuvosok.hu e-mail címre tud levelet írni.) Semmilyen körülmények között nem tehető felelőssé a honlap szerkesztősége azokért az eseményekért amelyek hatáskörén kívül esnek.

Tapolcai Ifjúsági Fúvószenekar ©2001-2014

Impresszum ~ Jogi nyilatkozat ~ Adatvédelem ~ Kapcsolat